Tuoteryhmät

1191 Tuulenpitävä takki

154,88  Alv 24%124,90  Alv 0%

Valitse toimituskohde

Kolmikerroksinen softshelltakki, jonka ulkopinta on bird-eye-trikoota. Siinä on tuulen- ja vedenpitävä kalvo ja sen sisäpuoli on fleeceä. Materiaali on kevyt ja joustava, ja antaa paljon liikkumatilaa. Säädettävä kiristysnauha helmassa. Se suojaa kevyeltä sateelta ja tuulelta (10 000 mm vesipilari, ei teipattuja saumoja) ja on hyvin hengittävä. Mustat kangasvahvikkeet eniten kuluvissa kohdissa. Musta ribbineulottu resori hihansuissa. Tilavat vetoketjulliset etutaskut. Vetoketjullinen rintatasku ja D-rengas henkilökorttipidikkeelle. Etupuolen vetoketjun sisäpuolella on kangaskaistale, joka suojaa tuulelta ja estää vetoketjua hankaamasta leukaa. Vetoketjun vetimessä on heijastavat yksityiskohdat. Kuumapainetut, saumattomat heijastinraidat Jobman-muotoilua. Olkapäiden ja alaselän heijastimet parantavat näkymistä.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Väri

mariini/musta, tummanharmaa/musta, tummansininen/musta, Musta

Koko

3XL, XS, S, M, L, XL, XXL

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “1191 Tuulenpitävä takki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Selaa tuotetietoja ja hintoja helpommin!

Kun haluat vastaanottaa hinnaston sähköisesti jätä sähköpostiosoitteesi tai vaihtoehtoisesti postiosoitteesi jos valitset mieluummin selattavan hinnaston.

Etsimme jälleenmyyjiä ympäri suomea ja ruotsia!

Tuotteemme soveltuvat rautakaupoille, rakennusalan kiinnikkeitä myyville yrityksille, rakennusalan yrityksille, teollisuuden ja terveydenhuollon käyttöön. Jos olet kiinnostunut myymään tuotteitamme ole yhteydessä Joeliin.