Tuoteryhmät

1335 Vedenpitävä Talviparkatakki

257,30  Alv 24%207,50  Alv 0%

Valitse toimituskohde

Lämminvuorinen, tuulen- ja vedenpitävä parka kaksinkertaista polyamidi-taslan-kangasta. Teipatut saumat, hyvä hengittävyys. Kuluvat kohdat vahvistettu oxford-polyesterillä. Kuumapainetut Jobman-heijastimet olkapäillä ja alaselässä parantavat näkymistä. Kaksinkertainen tuulilista etupuolella, suojaa kylmältä tuulelta ja estää sateen sisäänpääsyn. Pehmeä ja mukavantuntuinen vuoraus kauluksen sisäpuolella ja olkapäillä. Tuuletusaukko takana hartioilla. L-koon pituus on takaa 90 cm. Irrotettava painonapillinen huppu, jossa kiristysnauha. Säädettävä kiristysnauha vyötäröllä sisäpuolella. Joustava ribbineulottu hihansuu, jossa sisäpuolella peukaloaukko. Ulkopuolella säädettävissä tarranauhalla. Kaksi tilavaa rintataskua, joissa vetoketju. Toisessa napoleontasku tuulilistan alla. D-rengas henkilökorttipidikettä varten ylemmässä rintataskussa. Kaksi tilavaa piilovetoketjullista etutaskua. Kaksi sisätaskua, verkkokangasta, esim. hanskoille. Vesipilari: 11 000 mm. Hengittävyys: 6000 g/m² 24h.
Sertifioitu EN 342:n mukaan suojaamaan kylmältä.
Sertifioitu sadeasuksi EN 343 -standardin mukaisesti.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Väri

Musta

Koko

3XL, XS, S, M, L, XL, XXL

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “1335 Vedenpitävä Talviparkatakki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Selaa tuotetietoja ja hintoja helpommin!

Kun haluat vastaanottaa hinnaston sähköisesti jätä sähköpostiosoitteesi tai vaihtoehtoisesti postiosoitteesi jos valitset mieluummin selattavan hinnaston.

Etsimme jälleenmyyjiä ympäri suomea ja ruotsia!

Tuotteemme soveltuvat rautakaupoille, rakennusalan kiinnikkeitä myyville yrityksille, rakennusalan yrityksille, teollisuuden ja terveydenhuollon käyttöön. Jos olet kiinnostunut myymään tuotteitamme ole yhteydessä Joeliin.